Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.10.14. 18:48 koimbra Szólj hozzá!

Négy új filmet vetítenek mától a mozik, végre befutott a The Expendables és Julia Roberts romantikus drámájára is beülhetünk, no meg egy magyar alkotás is befért a kínálatba.

The Expendables - A feláldozhatók: Sylvester Stallone régen nem ért már egy ilyen nagy sikert, mint ezzel a filmmel. Mellette többek között Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren látható,  feltűnik Bruce Willis és a mostanában Kalifornia kormányzásával foglalatoskodó Arnold Schwarzenegger is. Stallone egy pár fős zsoldoskülönítményt irányít, új feladatuk az, hogy eltüntessenek a színről egy dél-amerikai diktátort. Folytatása be van tervezve. A filmről már írtam, itt olvasható.



 


Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love):
Liz Gilbert (Julia Roberts) elválik férjétől, majd összejön egy másik fickóval, aztán úgy dönt, hogy világkörüli útra megy, egyik helyen pedig megismerkedik a Javier Bardem által játszott férfivel, így az ételek és imák mellett még némi romantikára is futja. Roberts már régen nem hozza azt a bevételi szintet, mint régen, de azért nem vallott kudarcot az alkotással.



 


Kolorádó Kid:
Vágvölgyi B. András író első nagyobb lélegzetvételű filmje, a Filmszemlén két díjat is kapott. Nagy Zsolt játssza a főszereplőt, Kreuczer Bélát, aki csal a lóversenyen, a rendőrök pedig elkapják, az őrsön pedig kiderül, hogy a férfi az 56-os forradalomban is szerepet vállalt.



 

Babák - Az első év (Bébé(s)): Dokumentumfilm 4 babáról, akik más-más helyen élnek, az életük első évét követhetjük nyomon.



 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812372250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása