Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pókember a Gyíkkal fog megküzdeni.

2010.10.14. 11:08 koimbra Szólj hozzá!

A Sam Raimi által rendezett Pókember filmekben Dr. Curt Connors is feltűnt Dylan Baker megformálásában. Connors a képregényben olyan szeren kísérletezett, amely segítségével visszanőhetne az ember elvesztett végtagja, a szérumot saját magán próbálta ki, ennek hatására meg egy hatalmas és rettenetesen erős gyíkká változott, a Hálószövő többször is megütközött vele. A trilógiában végül nem alakult át a prof, elvileg a negyedik részben már ez is bekövetkezett volna, ám a folytatást jegelték, helyette újrakezdik a franchise-t.

Nem is oly rég kiderült, hogy Rhys Ifanst szerződtették le a Pókember rebootba, akkor csak annyit lehetett tudni, hogy gonosztevőt fog játszani, ma kiderült, hogy a színész Connorst fogja megformálni. Ezúttal tehát nem kell több részen keresztül arra válni, hogy a karakter átalakuljon.

Még Mary Jane szerepe nem kelt el, illetve az sem tisztázódott még, hogy Venom valóban benne lesz-e a filmben.

Címkék: pókember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402370844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása