Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

3D-ben készül el A kis herceg animációs film

2010.10.15. 13:44 koimbra Szólj hozzá!

A Kung Fu Panda társrendezője Mark Osborne kapta a feladatot, hogy készítse el A kis herceg (The Little Prince) 3D-s animációs filmváltozatát. A produkció Antoine de Saint-Exupery 1943-as klasszikus könyvén fog alapulni, amelyről az alexandra.hu ezt írja: A varázslatos szépségű meseregény a minden emberben élő gyermekhez szól, szeretetről, összetartozásról, életről, halálról, humanizmusról. A második világháborúban életét vesztett, ma már klasszikusnak számító francia író remekműve 1946-ban jelent meg és indult világhódító útjára. Azóta több tucat nyelvre lefordították, számos magyar kiadást is megért, készült belőle opera, táncjáték, színházi és filmfeldolgozás. Sikerének titka talán az, hogy a távoli bolygóról érkezett kis herceg alakjában egy olyan tiszta, emberséges világ tündököl, amely után mindannyian vágyódunk.

Európai mércéhez képest igen nagy költségvetés fog Osborne rendelkezésére állni, 45 millió euróból (kb 63-54 millió dollár) gazdálkodhat. Aton Soumache lesz az egyik producer, aki a Renaissance animáció munkálataiból is hasonló minőségben vette ki a részét. A késztők tervei szerint szétnéznének a nemzetközi porondon, hogy megleljék a figurákhoz legmegfelelőbben passzoló hangokat Az animációs filmhez 2012-ben látnak hozzá és a tervek szerint 2014-ben mutatnák be az alkotást.

 

 

Címkék: 3d miújság könyvből film animációhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362373863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása