Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vaughn és Wilson a 2 Guns akció-vígjátékban

2010.10.15. 11:39 koimbra 2 komment

Vince Vaughn és Owen Wilson az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crashers) után ismét együtt játszhatnak a 2 Guns akcó-vígjátékban. A forgatókönyvet Blake Masters, a Vértestvérek (Brotherhood) sorozat írója tette le az asztalra és a középpontban két ügynök áll, akik azt hiszik a másikról, hogy bűnöző. Együtt rabolnak ki egy  bankot, a végén pedig rájönnek, hogy a kirámolt intézetben piszkos pénzt mostak tisztára. Közösen próbálják kideríteni, hogy kié lehet ez az összeg, ráadásul mindkét fickó cége vadászni kezd rájuk.

Vaughn már leszerződött a filmre, Wilsont most próbálják megnyerni, elvileg nem lesz nehéz dolga a stúdiónak, hisz a színészt érdekelné a projekt.

Címkék: miújság vígjátékhír 2 guns

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492373618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.10.15. 18:04:04

Ünneprontók Ünnepében fergetegesek voltak együtt, remélem itt is hasonlót fognak összehozni.

nickdundee 2010.10.16. 00:30:27

oké, ez eddig ha jól olvastam akkor a mr.és mrs. Smith- mrs. nélkül- és a Ronin keresztezéséből született vígjáték lehett, már alig várom a premiert.
süti beállítások módosítása