Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Verhoeven rendezheti az Eternal misztikus-erotikus thrillert

2010.10.15. 10:37 koimbra 1 komment

Paul Verhoeven már maga mögött tudhatja azokat a dicső napokat, mikor a stúdiók rá mertek bízni egy megaköltségvetésű filmet, a Showgirls bukása egyértelműen nem vetett rá jó fényt és a Csillagközi invázió (Starship Troopers) sem muzsikált valami fényesen a pénztáraknál. A rendező azonban nem maradt munka nélkül, csak éppen már nem kap olyan publicitást, mint régen, ezúttal az Eternal erotikus-misztikus thrillert bízták rá, amelyet a Végzetes vonzerőhöz (Fatal Attraction) hasonlítottak és lesz benne egy parázna csábító nő is. Verhoeven számára nem ismeretlen terület az erotika, legnagyobb sikerét ebben a témában aratta, az Elem ösztön folytatásából pedig okosan kimaradt. A forgatókönyvet David Loughery vetette papírra, így már közel sem fest olyan jól a projekt, az úriember nevéhez fűződik ugyanis az Őrült szenvedély (Obsessed) szkriptje.

A film elején egy nő le akarja vetni magát a Golden Gate-hídról, ám egy arra járó fickó megakadályozza ebben. Az eset után szépen össze is melegednek, majd a férfi hazatér, ám a neje magánnyomozót állított rá, így készült néhány kép is az éjszakájáról. Csakhogy ezeken a fotókon nem látszik a nő, csak ő maga és már kezdene bedilizni, ám rájön arra, hogy a megmentett hölgy nem más, mint egy kísértet, aki a lelkére pályázik.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372373492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nickdundee 2010.10.16. 01:08:59

Soraidat olvasva beugrott Hitchcock Szédülése, Loughery már írt valamikor egy thrillert, Samuel L. Jacksonnal A Kínzó Közelséget, ami nem volt rossz, de ha a Star Trek 5-böl indulunk ki valóban nem alaptalan a félelmed.
süti beállítások módosítása