Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ryan Murphy-re bíznák a Rocky Horror Picture Show feldolgozását

2010.10.19. 11:21 koimbra 1 komment

1975-ben mutatták be a Rocky Horror Picture Show musicalt, amely hatalmas sikert aratott és nem is lehetne ráfogni, hogy elfeledték az emberek, ugyanis a film még 25 év elteltével is szerepel az amerikai mozik műsorán. A feldolgozás be van tervezve jó ideje, utoljára 2 éve hallhattunk róla, ám azóta csend honolt a projekt háza táján.

A Fox stúdió most Ryan Murphyt környékezte meg az úl változattal kapcsolatban, azt szeretnék, ha a Glee sorozat atyja dirigálná le a produkciót. Murphy nemrég fejezte be a The Rocky Horror Glee Show epizódot, ami (ahogy a címből is látszik) az egykori musicalen alapszik és a fejesek valószínűleg teljes mértékben elégedettek voltak a látottakkal, ezért esett Murphyre a választásuk.

Az eredeti film tartalma: A meghökkentő horror és sci-fi paródia olyan filmeket figuráz ki, mint a Dracula, a Flash Gordon vagy a King Kong. A frissen eljegyzett pár, Janet (Susan Saradon) és Brad (Barry Botstwick) az eső elől egy elhagyott kastélyban keres menedéket, miután teljesen eltévedtek és az autójuk és lerobbant. A kastély ura bőrszoknyát, női fehérneműt visel és sminkeli is magát, hiszen a valóságban ő nem más, mint a távoli Transszexualis bolygóról érkezett űrlény. A házigazda éppen legújabb munkájával büszkélkedik el a megszeppent párnak, amikor kitör a fagyasztóból Eddie (Meat Loaf), az őrült motoros és közben a házi személyzet is összeesküvést sző. (port.hu)

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442383119

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumplicukor1987 2010.10.19. 12:19:16

Ne ne ne ne ne.....
Miért kell mindenből remake-t csinálni? Egy fikarcnyi kreativitás és fantázia nem maradt a hollywoodi fejesekben?
süti beállítások módosítása