Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Már biztos, hogy Aronofsky rendezi a Wolverine folytatását

2010.10.20. 10:28 koimbra 14 komment

A hivatalos közleményre még várni kell, azonban Hugh Jackman a Vulture oldalnak megerősítette, hogy Darren Aronofksy fogja rendezni a Wolverine folytatását. A főszereplőt játszó Jackman elárulta, hogy a második rész már jóval komorabb hangvételű lesz. De hát nem ez volt a cél az előzőnél is? Ugyanezt mondogatták a forgatás megkezdése előtt, majd jöttek a hírek, hogy a stúdió akarata érvényesült és mégsem lesz olyan, ahogy azt a rendező, Gavin Hood akarta volna.

"Wolverine-ről van szó és nem Popeye-ről. És ő elég kemény alak. De mint tudjátok munka közben alakul ki minden. Chris McQuarrie, aki a Közönséges bűnözőket írta készítette a forgatókönyvet és ez elég jó kezdetnek bizonyul. Aronofsky pedig remek munkát fog végezni ezzel. Ezúttal lesz min gondolkodni, ha véget ér a film." - mondta Jackman, azt is hozzátette, hogy némileg másmilyen lesz, mint az X-Men eddigi 3 része, de az biztos, hogy ez lesz a legjobb.

Címkék: miújság rozsomák sequel x men rozsomák 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162385522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.10.20. 10:41:22

Könyörgöm, térden csúszva esdekelek... NE CSINÁLJANAK BELŐLE PG-13-AT!!!! NEEEE!!!

Rozsomák japán kalandjai a legjobb történetek, hentelés, árulás, szerelem, remek párbajok. Ha ezt is kiherélik, mint az eredettörténetét, akkor én hentelek le valakit!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.20. 10:46:07

@A nép fia: Márpedig sajna az lesz. Az X-Men filmek is azok voltak és semmi baj nem volt velük. De az elsőt elcseszték, Aronofsky meg nem egy akciófilmrendező, szerintem a sztorival meg a karakterek árnyalásával lesz elfoglalva, aztán a végén majd mondják neki, hogy légyszi forgass már egy-két olyan jelenetet is, ahol a főhős kiereszti a karmát.

kaamir 2010.10.20. 10:46:41

Nem örülök neki, de ha már elvállalta, mert mondjuk éhezik a család, vagy mert viszi a bank a házat, akkor legalább kapjon szabad kezet. Az R alap.

"némileg másmilyen lesz, mint az X-men 3" - nem némileg, hanem teljesen legyen más. Igazi vérbő, sötét, durva, felnőtteknek szóló filmet akarok.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.20. 10:49:05

@kaamir: Én is,, én is:) De sajnos ez csak hiú ábránd.

vrango 2010.10.20. 10:51:07

Nem volt már elég elborult téma Aronofsky számára...?! >:(

countrypecos 2010.10.20. 11:14:10

Ha tényleg szart csinálnak, akkor az a remek alapanyag- Hugh Jackman- elpazarlása lenne. Ez a színész erre született. Remélem összekapják magukat! :)

Blake007 2010.10.20. 14:04:15

Eddig nagyon jól hangzik, de az elcseszett eredettörténettel nem tudom mit fognak kezdeni a folytatásban.

Shyllard 2010.10.20. 14:18:07

Aronofsky jó rendező, a sztori lehet jó, csak ne szóljon bele a stúdió. Inkább legyen minőségi film, mint látványos sztem.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.20. 14:55:28

@Shyllard: Wolverine (vagy ahogy itthon Rozsomák néven ismerték a képregényrajongók) alapvetően egy olyan figura, aki nem ül a fenekén és várja, hogy majd lesz valami. Ő olyan, aki direkt keresi a bajt, kedvére való, ha pár tucat gépfegyveres fickót hidegre tehet. A Wolverine filmtől a rajongók többsége szerintem azt várta, hogy lesz egy jó kis másfél órás hentelés. Nem kaptuk meg, sőt, rendesen bénázott a karakter. A folytatásban az kellene, hogy sok szamurájjal megküzd, a romantika pedig mellékes legyen. Aronofsky nem egy akciófilmes, inkább a karakterábrázolásra megy rá. Márpedig ha nem villantja meg minél többször a karmát Wolverine, akkor cseszhetjük. Minőségi hentelés kell, e mellett kötelező a látvány.

Alex Mahone 2010.10.20. 14:59:07

@Shyllard: "csak ne szóljon bele a stúdió" - márpedig bele fognak szólni, és nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz pár esetben igazuk. Hollywoodban mindenki teljesen hülye?? Miket rendezett eddig a pali? Drámákat. Erre rábíznak egy zúzdát, amivel két fronton kell harcolni, a Fox akarata ellen, valamint a munkálatok élén. Plusz az akciófilmekhez nem is ért. Még ha minden tiszteletem az övé lenne, is azt mondanám, hogy lehetetlenre vállalkozik, így meg pláne.

Fool...

Shyllard 2010.10.20. 18:13:20

@koimbra: Én az olyan látványosságok nélkülözésére gondoltam, mint pl a helikopter robbanás és hasonlók. Sztem képes lesz Aronofosky hentelős filmet készíteni, csak ezúttal a gyilkolások közepette lesz jónéhány filozófiai gondolat is. Sztem ne ítéljük el elhamarkodottan így előre a filmet, majd kialakul vhogy. Sztem ha dráma lesz, tuti nem az a semmittevős, semmibe bámulós fajtára kell számítani.

AntiChrist™ 2010.10.20. 20:43:32

Számomra is óriási csalódás volt a Farkas - pedig Jackman ideális volt Rozsomák szerepére. Elcseszték. Nagyon elcseszték. Mérges voltam. Nagyon mérges.

Elpazaroltam rá egy mozijegyet, és majd' két órát. Azt lehetett tudni, hogy a film nem lesz tökéletes, de az eredmény minden várakozást alulmúlt. Túlcukrozott limonádét csináltak belőle.

Úgyhogy komoly esély van rá, hogy ezt is elcseszik. Aronofksy pedig zseniális drámákat rendez, de kemény, pörgős akciómozit... Erős fenntartásaim vannak.

Brekicc 2010.10.21. 00:39:31

Én se rajongok Aronofskyért, de még mindig jobb mintha Shyanalam kapta volna. :)

Nekem az első rész tetszett minden hibája ellenére is. Tény hogy nem lesz sosem a kedvenc szuperhősös filmem, de sztem itt sokan túlAronofskyzzák a helyzetet.

Számomra az elvárás az, hogy elérje az Xmen 2 szintjét és akkor jól fogok szórakozni a folytatáson is.

Amilyen biztos hogy ne legyen: Watchmen.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.02.17. 14:05:34

Wolverine Vs The Hand

vimeo.com/19861229

Gyorsan egy posztot erről a cuccról, had menjen a csevej róla, lécci!!!
süti beállítások módosítása