Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pierre Morelt győzködik az Ouija film kapcsán

2010.10.20. 11:00 koimbra Szólj hozzá!

A Platinum Dunes a Hasbroval közösen próbálja tető alá hozni az Ouija táblás játék alapján készülő mozifilmet. Adam Horowitz (Lost sorozat) és Edward Kitsiswere (Tron Legacy) közösen írták a forgatókönyvet, mostanra a producerek és a stúdió is megegyezett abban, hogy Pierre Morel lenne a legalkalmasabb a rendezői feladatok ellátására. Az Elrabolva (Taken) alkotója azonban mostanában eléggé elfoglalt, hogy megpróbálja tető alá hozni a Dűne filmet (amelyen korábban Peter Berg munkálkodott, de aztán lelépett a Battleship - Torpedó kedvéért). Ha Morelt semmiképpen sem tudnák meggyőzni, akkor nem esnek kétségbe, ugyanis még van néhány név a tarsolyukban, de azt nem árulták el, hogy mely rendezők fordultak meg a fejükben.

Brad Fuller, a film egyik producere a következőket mondta a projektről:  "Ez egy nagy, nagy, nagy, nagy film lesz, olyasmi, mint pl. a Karib-tenger kalózai kalandos története, csak itt az Ouija táblás játék fog állni a középpontban. Lesz benne jó néhány horror elem is, mert hát csak az Ouijáról van szó."

Címkék: miújság ouija

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352385593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása