Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Clancy újabb regényét filmesítik meg

2010.10.20. 22:30 koimbra Szólj hozzá!

Shawn Ryan, a The Shield sorozat atyja szerződött le Tom Clancy 1993-as regényének, a Without Remorse megfilmesítésére. A produceri teendőket Alex Kurtzman és Robeto Orci látják el.

A könyv főhőse John Clark, aki a Végveszélyben (Clear and Present Danger) is feltűnt, ott Willem Dafoe játszotta a karaktert, míg A rettegés arénájában (The Sum of All Fears) Liev Schreiber formálta meg. Clark eredeti neve John Kelly volt és harcolt a vietnámi háborúban, hazatérvén azonban megölik barátnőjét, amit nem tud annyiban hagyni, így a környékbeli drogbárók hamarosan megérzik haragját.

Clancy regényét még 2006-ban megpróbálták vászonra adaptálni, John Singleton elvállalta a rendezői feladatok ellátását és akkor Joaquin Phoenix lehetett volna a főszereplő, ám valami miatt nem valósult meg a film.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382407785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása