Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Universal égisze alatt készül el a Pluto manga filmváltozata

2010.10.21. 14:44 koimbra 4 komment

Az Universal stúdió az Illumination Entertainment és a Tezuka Production segítségével valósíthaj meg a Pluto japán manga élőszereplős CGI-vel megspékelt filmváltozatát. Naoki Urusawa és Takashi Nagasaki mangája hatalmas népszerűségnek örvend Japánban, csak ott 8 millió példányban adták el és nagy mértékben merített az Osamu Tezuka által megálmodott Astro Boy-ból.

A történetben egy robot detektív áll a középpontban, aki pont úgy néz ki, mint egy ember és azt a feladatot kapja, hogy derítsen fel egy rejtélyes gyilkosságot. A Pluto a főgonosz nevére utal, aki nem más, mint egy szupererős robot és meg szeretné ölni tervezőjét, Dr. Abullahhot.

Az Illuminationnal eléggé elégedett az Universal, a stúdió rengeteg bukást volt kénytelen elkönyvelni idén és a cég által készített Gru (Despicable Me) animációs filmmel végre nagy sikert érhettek el. A Pluton kívül együtt hozzák tető alá a Hop animációt, a Gru folytatását és a stop-motion Addams családot.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802388575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.10.22. 06:11:47

Inkább a Cowboy Bebop-ot hozták volna tető alá. Bár öröm az ürömben, hogy akkor abból legalább nem csinálnak egy szar filmet. :)

countrypecos 2010.10.22. 10:46:06

@Brekicc: Ne örülj annyira, úgy hallottam Keanu Reeves-t akarják főszereplőnek a Cowboy Bebop-ban. Én bírom őt, de szerintem nem hozzá illik Spike szerepe. A másik, hogy abból élőszereplőset csinálni, szerintem marhaság. Az úgy jó, ahogy van.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.22. 11:10:56

@Brekicc: Nem lesz belőle semmi, Reeves azt mondta, hogy jégre tették a projektet.

Brekicc 2010.10.25. 19:12:58

@koimbra: igen, ezért írtam úgy hogy Volna.
süti beállítások módosítása