Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.10.21. 15:38 koimbra 3 komment

Szép termés, egyszerre 8 filmet is bemutatnak. Kapunk horrort, thrillert, animációs alkotást, vígjátékot és drámát is. Lehet válogatni.

Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2): Pár ezer dollárból forgatták le az első részt és több, mint 100 millió dollárt hozott. A stúdió ennek örömére leforgattatta a folytatást, Oren Peli éppen mással van elfoglalva, helyette Tod Williams dirigálta le a sequelt. A sztoriban egy párt valamiféle természetfeletti jelenség zaklat.

Alfa és Omega 3D (Alpha and Omega): Két farkas áll a középpontban, Kate a fegyelmezett és kötelességtudó, Humprey pedig a vidám, vicces kedvű. Egy nap azonban fogságba esnek, de sikerül megszökniük és együtt indulnak vissza élőhelyükre, csakhogy több ezer kilométert kell megtenniük. Az imdb-n 3,5-en áll az animációs film, a 3D-s sem sokat segíthet élvezhetőségén.

Sejtcserés támadás (The Switch): Jennifer Aniston és Jason Bateman játsszák a főszerepeket a vígjátékban. Aniston karaktere babát szeretne és egy spermadonort venne igénybe. Batman egy véletlen baleset után saját maga tölti meg a dobozkát. Évekkel később újra találkozik a férfi és a nő, a legutóbbi találka óta csak annyi a különbség, hogy Aniston karakterének gyereke született, a férfi pedig úgy gondolja, hogy ő az apa.

Tolvajok városa (The Town): Ben Affleck rendezte a thrillert és a főszerepet is eljátszotta. Affleck egy bankrablót alakít, aki a legutóbb kirámolt bank főnöknőjének udvarol, ám az FBI is a nyomában lohol.

Szemekbe zárt titkok (El secreto de sus ojos): Spanyol thriller, az Oscaron a legjobb idegennyelvű film díját vihette haza.  Egy nyugdíjas törvényszéki alkalmazott elhatározza, hogy könyvet ír egy régi gyilkossági ügyről, amit azóta se sikerült megoldania és még mindig foglalkoztatja. A férfi újra nyomozni kezd az ügyben.

Soul Kithcen: Zinosra rájár a rúd. Barátnője más országba utazott és étterme sem megy úgy, ahogy szeretné. Úgy dönt, hogy a lány után utazik, csakhogy kiderült, hogy annak szeretője van. Gryllus Dorka is feltűnik ebben a német vígjátékban.

 

Lourdes: Francia-német-osztrák dráma. Christine eddigi élete során sajnos nem tehetett meg a saját két lábán néhány lépést, ugyanis tolókocsihoz van kötve. A nő úgy dönt, hogy felkeres egy zarándokhelyet, hátha csoda történik.

Minden rendben lesz (Alting bliver godt igen): dán-francia-svéd dráma. A főhős háborús forgatókönyvön dolgozik, amelyet hamarosan le kellene adnia, de alig halad az írással. Ráadásul elüt egy dán katonát, akinél kínzásokról szóló képekre lel.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842386294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.10.21. 17:41:21

Nálam a Sejtcserés támadás lenne nézős, de nem Aniston miatt. Eléggé meguntam szegény csajt :D Viszont Jason Batemant mindenben szerettem.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.21. 18:12:42

Én a Tolvajok városára mentem volna el, de errefele nem adják. A Sejtcserés támadást is megnéztem volna, de azt se adják. Szomorú.

HJ77 2010.10.22. 14:00:18

A Tolvajok városa nézős lenne...de persze itt se adják. Nem is tudom idén már hányadik moziról maradok le emiatt.
süti beállítások módosítása