Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bornedal rendezi a Dibbuk Box horrort

2010.10.22. 16:14 koimbra Szólj hozzá!

Ole Bornedal dán rendező úgy ahogy sikeresen ellenállt Hollywood csábításának, bár az 1994-es Éjféli játszma (Nattevagten) thrillerének azért elkészítette az angol nyelvű feldolgozását (Nightwatch - Éjjeliőr a hullaházban).  A direktor következő alkotását az Álomgyárban készíti,  Sam Raimi horrorokkal foglalkozó produkciós cégének, a Ghost House Picturesnek az égisze alatt rendezheti meg  a Dibbuk Box filmet és a tervek szerint januárban már hozzá is láthat a forgatáshoz.

A forgatókönyvet Juliet Snowden és Stiles White körmölik le, a duó korábban a Boogeyman és a Képlet (Knowing) szkriptjét tették le az asztalra. A horrort Az ördögűző (The Exorcist) és a Ragyogás (The Shining) keverékeként írták körül, ami jól hangzik, de mindannyian tudjuk, hogy szeretnek túlzásokba esni egy-egy projekt kapcsán. Az írókat egy LA Times-ban olvasott cikk ihlette meg, ami egy elátkozott dobozról szólt. A történet egy családot állít a középpontba, akik találnak a dobozt, kinyitják, ami öreg hibának bizonyul. Ezután minden lehetséges módon megpróbálnak megszabadulni a rajtuk terpeszkedő átoktól.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442391179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása