Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pitt produkciós cége készít filmet az In with the Devil könyvből

2010.10.22. 15:43 koimbra Szólj hozzá!

Jimmy Keene Chicagoban nőtt fel, a futballpályán elég hamar kiderült, hogy mekkora tehetség. Huszas éveire már közismert személyiség volt, de nagy hibát követ el, mikor dílerkedésre adja a fejét. A bíróság 10 év letöltendővel sújtja, de egy év múlva alkut ajánlanak számára. Átszállítják egy másik fegyházba, ahol Larry Hall raboskodik, Keene feladata az, hogy Hall bevallja, hogy két nőt hidegvérrel meggyilkolt. Az egykori futballjátékosnak azt az információt is ki kell szednie, hogy hova temette az egyik holttestét.

A történetből könyv született, amelyet Hillel Levin vetett papírra Keene-vel közösen. A Playlist tudomása szerint Brad Pitt  cége, a Plan B vette meg a megfilmesítési jogokat és a Paramountot is bevonták a produkcióba. Pitt egyelőre még nem tette meg magát főszereplőnek, a színész hamarosan a World War Z zombifilm munkálatain vesz részt.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr772391105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása