Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Peter Jackson a Hobbitról

2010.10.24. 13:32 koimbra 3 komment

Valószínűleg Londonban fogják forgatni a Hobbit két részét. Eredetileg Új-Zélandon készítették volna a filmet, csak úgy, mint a Gyűrűk ura trilógiát, de a szakszervezetek beintettek, ezért vált szükségessé a költözés. Az alábbi 16 perces videó a Hobbitról szól, megszólal benne Peter Jackson is és eléggé lehordja Helen Kellyt, az Új-Zélandi Szakszervezeti Tanács elnökét.

Címkék: hobbit

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252395017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester 2010.10.24. 21:11:42

Szimptaikus arc ez a Jackson. Ott is más farkával verik a csalánt.. :s

load error 2010.10.24. 21:56:32

Azért a brit színészszakszervezet is keresztbe tehet. Annak idején a Monty Python-t például azért kritizálták, mert szinte minden szerepet a társulat tagjai játszottak (ideértve a női szerepek zömét is), ezzel elvéve a kenyeret más színészektől. (Hogy ettől voltak zseniálisak a filmjeik nem zavarta őket. Az hogy Az élet értelme elején egy komplett színész-nyugdíjasotthon tagságát felbérelték szintén nem.)

Minden tiszteletem Lech Walesaé, de vannak területek, ahol az ilyesminek semmi keresnivalója nincs.

countrypecos 2010.10.24. 22:55:19

Engem nem érdekel, csak készítsék el végre. Sokat tököltek már vele.
süti beállítások módosítása