Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr. kiszáll a Gravityből?

2010.10.25. 22:22 koimbra 4 komment

Rendeződni látszott a Gravity helyzete, hosszas keresgélés után végre megtalálták a főszereplőnőt. Először Angelina Jolie-t akarta a stúdió, aki nemet mondott, majd Scarlett Johansson jött szóba, aztán ismét kopogtattak Jolie ajtaján, az utóbbi időben pedig Natalie Portman neve keringett a projekt körül. Végül Sandra Bullockot szerződtették le Robert Downey Jr. mellé. Azonban újabb probléma merül fel, a Warner gondja Downey Jr. szoros ütemterve, ugyanis a színész jelenleg a Sherlock Holmes 2 forgatásán vesz részt, jövő év elején pedig a Bosszú Angyalai munkálatain van jelenése, a Gravityit viszont minél előbb le akarják forgatni. A nagy terv az, hogy megszakítják a Sherlock Holmes forgatását, Downey Jr. űrhajós ruhát ölt és néhány hét alatt letudja a Gravityt, majd visszatér Angliába, hogy tovább nyomozzon Jude Law oldalán. Mivel mindkét produkció a Warner égisze alatt készül így nem jelenthet nagy problémát a stúdió számára. De még az is elképzelhető, hogy Downey Jr. inkább mégis elhagyja Alfonso Cuarón filmjét, ez esetben gyorsan meg kell találni utódját.

A sci-fiben egy űrállomás darabokra robban egy nekicsapódó szatellit miatt, Bullock és Downey Jr. éli túl a katasztrófát és minél előbb meg kell találniuk a visszautat a Földre, ellenkező esetben elfogy az oxigén és társaik sorsára jutnak.

Címkék: miújság sherlock holmes gravity

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602399212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.25. 22:30:57

Én azt akarom hogy minél több Downey film legyen,de ha ez a megszakítás a Sherlock Holmes rovására megy akkor nagyon nem örülök,szerintem nem jó dolog leállni pár hétre és aztán újra nekilátni,egyben az egészet, a Gravity várhat! Szeretnék még egy Golden Globe-ot Robertnek a Sherlock szerepért, vajon lehetséges?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.26. 10:53:05

Viszont így nyáron meg tudná csinálni a Yucatánt:) Eddig úgy gondoltam, hogy így néz ki a dolog
Ősz-tél: Sherlock Holmes 2, 2011 eleje Bosszú Angyalai, nyár Gravity, ősz: Sam Raimivel az Óz

Dejdő 2010.10.26. 12:16:20

Koimbra legyen igazad és ebben a sorrendben csináljon meg mindnet, ez az ember is rohadt sokat dolgozik és biztos fárasztó de talán megéri, minket szórakoztat, és ha ezeket leforgatja kb. fél évente jön valami Downey film!:)
süti beállítások módosítása