Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2010: Moby Dick - Az Asylum cég újabb filmje

2010.10.26. 11:16 koimbra 2 komment

A The Asylum cégen belül vidáman dolgoznak tovább és a következő filmjük a 2010: Moby Dick lesz, amihez érdekes módon semmiféle más moziba érkező produkció nem köthető. Mint ismeretes a The Asylum úgy próbálja kiválasztani a címet vagy a történetet, hogy az egy éppen közelgő mozifilmhez legyen köthető, amitől ráadásul nagy bevételt várnak. A Moby Dick klasszikus történetét dolgozták fel, ezúttal egy nukleáris tengeralattjáró kapitánya vadászik a nagy fehér bálnára. Fantasztikus effektek, remek színészek, jó rendező? Na, ezek közül egyike sem jellemző a The Asylum varázskönyhájából érkező filmekre. Amerikában november 23-án kerül tékák polcaira.

Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442399927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.10.26. 11:40:07

Simán van olyan mint bármelyik műsor, akármelyik kereskedelmi csatornán, és (bár soha sem voltam az óceánon túl) feltételezem amcsiban sem lett jobb a helyzet ilyen tekintetben. Tehát szerintem megállja a helyét. Sőt, hülyének nézésben kb. olyan mint bármelyik blockbuster, csak kevesebb pénzből készül, annál nagyobb elszántsággal. Ha ügyesek még valami suta mondanivaló is belefér.

Globetrotter2014 2010.10.26. 13:16:14

vááááá, ez komoly filmtörténeti darab... :)
süti beállítások módosítása