Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Coppola Kilmerrel készít horrort

2010.10.26. 15:35 koimbra 5 komment

Francis Ford Coppola régen készített már olyan filmet, ami nagyot szólt, lassan többet beszélnek a lányáról, Sofiáról, mint róla. Coppola utolsó emlékezetes alkotása a Drakula volt, a rendező azóta se dolgozott újra a horror műfajban, de most ismét hasonló területre téved. A Coppola által papírra vetett a Twixt Now and Sunrise címre hallgató horror-thriller főszerepére Val Kilmer szerződött le, aki mostanában beéri a mellékszerepekkel és inkább a DVD-produkciók piacát részesíti előnyben. Az egyre testesebb színész mellett Elle Fanning és Bruce Dern fog játszani.

Kilmer egy írót fog alakítani, aki horrorregényeket vet papírra. A forgatáshoz Napában kezdtek hozza mindenféle felhajtás nélkül, itt birtokol egy kis területet Coppola, aki tavaly még Törökországban keresett színhelyet következő filmjéhez.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482400601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.26. 15:45:44

Coppola nagy mester, és letett pár fontos művet az asztalra! Számomra az utolsó élvezhető filmje 1996-ban a "Jack" volt! Szerintem az aranyos mozi volt az egyik kedvenc színészemmel (akkor). Dracula számomra nem hozta a vártakat,nem igazán tartozik a kedvenceim közé de talán ezt a történetet nem is lehet ennél jobban elmesélni, vagyis az jó volt csak valahogy volt egy-két jelenet ami olyan nekem "gagyi" volt! "A Keresztapa" 3 része meg a földkerekség legjobb trilógiája. Val Kilmer pályája amilyen jól indult anniyra lett gyalázatos, 5 éve nyújtott számomra olyan meglepő alakítást hogy huuuuuu.... Kiss kiss bang bang, az rohadt jó film volt és nagyon jól nyomta a meleg magánnyomozó szerepet. Város ez a film meglátjuk mit hoznak ki belőle,nem várok eget rengetőt!

vrango 2010.10.27. 08:35:00

Azért még ne írjuk le az öreg Coppolát.. és talán Val Kilmert se.

Mese92 2010.10.27. 09:34:18

Val Kilmer talán nem a legjobb filmekben szerepel, de szerintem jól játszik, és jó karaktere van. A Kiss Kiss Bang Bang nálam is nagy kedvenc, de más filmjeiben is jó volt (amiket láttam tőle: Willow, Angyal, Top Secret, Mindörökké Batman).

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.27. 09:54:29

@vrango: Kilmert sajnálom, mivel akkor készítette a legjobb filmjeit, mikor már csak kisköltségvetésű filmekben kapott szerepet. Pl. A spártai, Drogtanya, Felszabadult horizont. Mostanra meg nézhetetlen vackokban szerepel. A Felonban még azért villantott.

Coppola bá' pedig úgy tűnik, hogy nem is nagyon akar már szélesebb közönséghez szólni.

vrango 2010.10.28. 09:00:02

@koimbra:
Én meg a még régebbi Kilmert bírtam:
Top Secret, Willow... Szemtől szemben...

Coppola: ha így, hát rendben; én kiegyezek a lánya filmjeivel is:P
süti beállítások módosítása