Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a Bolondos dallamokban látott ACME gyárról

2010.10.26. 12:07 koimbra 3 komment

A Bolondos dallamok rajzfilmekben sokszor láthattuk az ACME feliratot egy csomagoláson vagy szerkezeten. Többek között a prérifarkas rendelt ettől a gyártól hasznosnak vélt cuccokat, hogy ezek segítségével kapja el a Kengyelfutó gyalogkakukkot, de folyamatosan  pórul járt. Kevin és Dan Hageman azt találta ki, hogy lehetne egy olyan produkciót készíteni, ami teljes egészében az ACME gyárról szólna, ötletükkel bekopogtattak a Warnerhez, a stúdiónak eléggé megtetszett a fivérek elgondolása. Dan Lin és Roy Lee producerek gyorsan el is kötelezték magukat a tervezet mellett, amire már úgy tekintenek, hogy az egy jól jövedelmező franchise lesz.

Egyetlen Bolondos dallamokban látott karakter sem fog feltűnni a produkcióban és nem animációs filmet fognak készíteni, hanem egy élőszereplős CGI-vel megsépekelt alkotást fogunk látni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962400041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.10.26. 14:41:42

ACME-ből csinálni filmet sztem jó ötlet, remélem aztán jó is fog kisülni belőle.

MrCain 2010.10.26. 16:43:37

ACME - American Company Making Everything :)

_drk 2010.10.26. 18:27:49

Én úgy emlékszem, hogy a bolondos dallamok 2-ben amelyikben brandon fraser volt, abban volt ACME tán Steve martin játszotta a főnöket.
süti beállítások módosítása