Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aronofsky rendezheti a Machine Man-t

2010.10.27. 10:11 koimbra 3 komment

Darren Aronofsky a Black Swan kritikai sikere után dúskálhatott a különböző ajánlatokban, de ő a Wolverine második részét választotta. A Mandalay Pictures beszerezte Max Berry online könyvének a megfilmesítési jogait és Aronofskyt kérték fel a rendezésre, aki igent mondott. Hogy ez milyen hatással lesz a Marvel legnépszerűbb mutánsának következő filmes kalandjára? Semmi nem fog változni, ugyanis Barry teljes regénye még el sem készült, az író minden nap egy oldalt tesz közzé a sztoriból és 2011 tavaszára fejezi be a történetet. Így eddig Aronofsky se tud teljesen foglalkozni a produkcióval,  a Wolverine 2 befejezése után azonban teljes figyelmét a Machine Mannek szentelheti. A történet egy olyan fickóról szól, aki testének egyes részeit gépekkel helyettesíti. Angolul tudók ide kattintva láthatnak hozzá a regény olvasásához.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362402404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2010.10.27. 10:58:02

Ez már inkább tűnik Aronofskyhoz méltó történetnek.

Shyllard 2010.10.27. 15:38:31

@kaamir: Nekem is pont ez jutott eszembe :)

vrango 2010.10.28. 08:58:11

Erre is csak azt tudom mondani: nincs elég ELKÉSZÜLT könyv, hogy olyanból kell filmet gyártani, amit még meg sem írtak?!
süti beállítások módosítása