Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Horrorfilm készül Michael Jackson klasszikus klipjéből, a Thrillerből

2010.10.27. 14:53 koimbra 4 komment

Michael Jackson továbbra is szépen keres, bizonyára örülne, ha még élne. A Forbes magazin össeállítása szerint a pop királya a legjobban kereső elhunyt híresség, egy év alatt 275 millió dollár számolhatott volna össze. A tavaly bemutatott Jacksonra épülő This is It koncert-dokumentumfilm is szépen termelt, csak a mozikban 261 millió dollárt gyűjtött össze világszerte. Sejthető volt, hogy Jacksont elő fogják még rángatni egy-két produkció kedvéért, nem kellett sokat várni, bejelentették, hogy el fog készülni a klasszikus  Thriller 14 perces klippen alapuló horrorfilm. A Real Effects Entertainment égisze alatt fogják megcsinálni a produkciót 50 millió dollárból, a forgalmazást pedig több stúdió is szívesen bevállalná, a Fox 2000, Mandate/Lionsgate , a GK Films és a Summit Entertainment áll feszülten a gyártó cég ajtaja előtt, mindegyikük tettek egy-egy ajánlatot, próbálják egymást túllicitálni, hamarosan kiderül, hogy ki kerül ki nyertesen belőle.

A forgatókönyvet Jeremy Garelick, a Szakíts, ha bírsz (The Break-Up) és a Másnaposok (The Hangover) írója vetette papírra, a rendezést Kenny Ortega vállalta el, aki a This is It-et készítette és a nagy sikerű sokak által kedvelt és többek által utált High School Musical trilógiát dirigálta. Egyelőre a sztoriról nem árultak el sokat, annyi ismeretes, hogy Jackson egykori dalának a mondavilágát szeretnék bemutatni és Vincent Price szülővárosában fog játszódni.

A klasszikussá vált Thrillert  John Landis rendezte, alább megtekintheted

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622402933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.10.27. 18:07:32

Ezt az úgynevezett valós világot csak a rohadt pénz motiválja. Sosem szállnak le róla, életében is próbáltak belőle meggazdagodni, most hogy már nincs, "még mindig ugyanaz a nóta". Gusztustalanok.

Is 2010.10.27. 20:50:39

Hagyják már békében nyugodni... :S

vrango 2010.10.28. 08:56:27

Most komolyan, ilyen nehéz zombis történetet kitalálni, hogy már videóklippekre fanyalodnak a forgatókönyvírók...? ;)

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.10.28. 19:50:50

gazdagítva a fanyalgók táborát, ez tényleg szimplán rókabőr. a Thriller nem a mélykarakterizált, komplex háttere miatt, hanem az újszerű videoklip kivitelezés, de elsősorban a zene és MJ miatt lett kult. ennyi erővel, a CW indíthatná a következő gimisorozatát, 'Baby one more time' címmel.
süti beállítások módosítása