Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nincs Top Gun film Maverick nélkül

2010.10.27. 15:41 koimbra 1 komment

Jerry Bruckheimer és Tom Cruise is megpróbálta már tető alá hozni a Top Gun folytatását, ám nem sikerült összehozni a filmet. Azonban két hete kiderült, hogy a stúdió úgy döntött  kell nekik a második rész, ezért szóltak az első felvonás rendezőjének, Tony Scottnak, hogy dirigálja le a sequelt, aki igent mondott a felkérésére. Cruise ügynöke azonban azt mondta, hogy a színész nem vesz részt a Top Gun 2-ben. A forgatókönyvvel megbízott Christopher McQuarrie viszont írt a Vulture-nak egy rövid e-mailt: "Nem létezik, hogy a Top Gun 2-ben ne szerepeljen Maverick." Lehet találgatni, hogy ez mit jelent. Talán megnyerték Cruise-t vagy esetleg más játssza a karakterét?

Címkék: miújság sequel top gun 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982403028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.10.28. 19:44:21

lassan TC eléri azt a kort, amikor már inkább áll neki jól egy oktatói/mentori szerep, mint a száz éltű ügynöké, katonáé. ez van. Connery is volt JBond.
süti beállítások módosítása