Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sanctum előzetes

2010.10.27. 20:43 koimbra 4 komment

A Fox stúdió bejelentette, hogy James Cameron következő filmje az Avatar 2 lesz, az Universal erre közzétette a Sanctum előzetesét. A 3D-ben készült kalandfilm producere maga Cameron volt, a produkciót teljes egészében Ausztráliában forgatták és ausztrál színészgárdát szerződtettek le. Richard Roxburgh, Rhys Wakefield,  Dan Wyllie és Alice Parkinson játszik a filmben, ők egy barlangexpedícióra indulnak, ám rosszul sülnek el a dolgok és kénytelen a vízben folytatni tovább útjukat. Az Alister Grierson által rendezett alkotást februárban mutatják be, a forgatókönyvet az újonc John Garvin és az Aliens of the Deep, no meg a Ghosts of Abyss dokumentumfilmek egyik producere, Andrew Wight vetette papírra.

 

Címkék: trailer kalandelőzetes sanctum

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932403760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2010.10.27. 20:47:15

Cameron, vagy sem, ez elég gyengének tűnik.

Rivendin 2010.10.27. 21:28:22

Alice Parkinsont kétszer írtad. :)

Alex Mahone 2010.12.03. 18:24:45

Ez egy kurvaszar film lesz. Nulla színészek, gyökér történet (lehetett volna belőle egy jó horror), 3D a SEMMIÉRT, valamint még Cameron is...

Isten óvjon minket!
süti beállítások módosítása