Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Snipes és Norris a Master Daddy akcióvígjátékban

2010.10.27. 21:19 koimbra 3 komment

Wesley Snipes újabb filmbe vágott bele, a dolog azért érdemel említést, mivel a produkcióban maga Chuck Norris is tiszteletét teszi. Az sajnos most még nem ismeretes, hogy az egykori "delta kommandós" és az ütközetben eltűnt színésznek mekkora szerepet szán Snipes, aki a saját cégét, a Maandi Media Entertainmentet is bevonta a munkálatokba. Az akció-vígjátékot úgy írták körül, hogy A pofonok földje (Kung Fu Hustle) és az Apádra ütök (Meet the Parents) keveréke lesz. A projektben több harcművész is fel fog tűnni: Chiba, Frazier, Gracie, Hung, Inosanto, Jaa, Rhee, Kim,  Lee Mosely, Bob Wall, Rampage, Anderson Silva és Ron Van Cleff. Rajtuk kívül a filmben  Rock Steady, Jabbawakkies és a Quest Crew együttesek is láthatóak lesznek.  A történet most még nem ismert, bemutató 2011-ben lesz esedékes. Vajon a felsorolt emberek mindegyike Norris ellen fog küzdeni?

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972403840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.10.28. 02:22:51

Most jöhetnek az újabb hülye Chuck Norris viccek. Már van is egy a fejemben, leírom gyorsan: "Chuck Norris filmet akar forgatni." :)

A nép fia 2010.10.28. 10:33:40

Az öreg akciósztárok korát éljük.

Még bármi kisülhet ebből, a Feláldozhatók számomra igen élvezetes volt. És a magyar szinkron sem borzalmas, talán Statham hangja lett kicsit erőtlen az eredetihez képest.

Szóval, erre a Snipes-Norris-sztorira befizetek. Komolyan!

r3mz1 2010.10.28. 13:11:34

szerintem te a Jabbawockeez tánccsapatra gondoltál(nem Jabbawakkies!)
süti beállítások módosítása