Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Párizs, szeretlek után érkezik a Párizs, kicsinállak

2010.10.28. 23:54 koimbra 2 komment

New York, I Love You és Paris, je t'aime - mindkét alkotásban egyes rendezők pár perces rövid történeteket mesélnek el, ami az adott városban játszódik. Néhány horrorrban jártas úriember úgy döntött, hogy elkészíti a Paris, I'll Kil You filmet, amelynek nem romantikus vagy vidám hangulata lesz, hane a rémisztgetésre mennek rá. A rendezők között megtaláljuk Joe Dante (Szörnyecskék), Paco Plaza ([REC]), Vincenzo Natali (Hobrid), Xavier Gens (Hitman) és Ryuhei Kitamura (Éjféli etetés) nevét is. Rajtuk kívül Christopher Smith (Borzongás), Julien Maury és Alexandre Bustillo (A betolakodó) és Joern Heitmann német kliprendező dirigál le egy-egy rövidebb szegmenst a produkcióban.

Az alkotást a producerek az első "horror city" franchisenak szánják, tehát ha lesz elég nézője, akkor további részek következnek, érkezik a Shanghai I'll Kill You és Jerusalem I'll Kill You is.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152406699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.29. 13:14:34

Budapest I'll Kill Your-a lenne 10-20 szinopszisom....

Alex Mahone 2010.10.29. 16:22:29

A Párizs, szeretlek című remeket megvettem dvd-n az ajánlólevelei miatt, látatlanban. Öt sör árát buktam el egy szar filmen, azóta nem vettem dvd-t...
süti beállítások módosítása