Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a Cell 211-ből

2010.10.28. 10:08 koimbra 2 komment

A Cell 211 spanyol börtönös film izgalmas thriller és szívszorító dráma is egyben, hazájában a Goya Awardon többek között a legjobb film, rendező és forgatókönyv díjat kapta meg. A CBS Films elhatározta, hogy elkészítik az amerikai feldolgozást és Paul Haggist bízták a szkript megírásával, aki a rendezői teendőket is el fogja látni.

Az eredeti film Juan Oliver, egy új biztonsági őr áll a középpontban, aki egy nappal a munkakezdés előtt bemegy a börtönbe, hogy tájékozódjon. Két kollégája körbevezeti őt, de a plafon egy kisebb része ráesik. Egy éppen üres cellába teszik be, szaladnának az orvosért, de kitör a lázadás, Oliver magára marad. A férfi magához térvén a raboknak beadja, hogy őt most sittelték le, majd várja a felmentő sereget. (Itt írtam a drámáról.)

Címkék: remake miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362404623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.28. 11:25:51

Dikk. Ez jó lehet, már az eredeti. Riméket nem nézünk, csinálja bár azt a Haggis-faszi.

tunderninja 2010.10.28. 14:44:53

Ez felkeltette az én érdeklődésemet is.Jó 5let.
süti beállítások módosítása