Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az utolsó ház balra rendezője démonvadászaton

2010.10.29. 12:54 koimbra Szólj hozzá!

Dennis Iliadis 2004-ben jelentkezett a Hardcore krimi-drámával, majd rábízták Wes Craven 1972-ben bemutatott horrorjának a feldolgozását. Az utolsó ház balra (The Last House on the Left) után a Demontologist film rendezői székébe ülhet bele, a produkció Joel Silver cégének az égisze alatt készül, a forgatókönyvet  Teddy Tenenbaum, a Szellemekkel suttogó (Ghost Whisperer) sorozat írója körmölte le.

Egy kísértetvadász családot követhetünk nyomon a horrorban, akik elvállalnak egy új melót, ám hamarosan rájönnek, hogy  nem szokványos rutinmunkával néznek szembe, ezúttal egy démont kell két vállra fektetniük.

Eredetileg úgy volt, hogy a Platinum Dunes egyik betervezett horror remake-projektjét fogja levezényelni, de nagyon úgy tűnik, hogy Alfred Hitchcock egykori klasszikusának a feldolgozásából, a Madarakból (Birds) jó ideig nem lesz semmi. Tavasszal úgy volt, hogy a Pay the Ghost thrillert fogja elkészíteni, ennek története Halloween estéjén veszi kezdetét, egy házaspár fia nyom nélkül eltűnik. Egy évvel később azonban megérzik a srác jelenlétét, különféle ijesztő nyomokat követve ősi titkokra bukkannak, egy erős és rosszindulatú kísértet is feltűnik.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52407630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása