Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

ICE előzetes - az újabb jégkorszak eljövetele?

2010.10.29. 11:18 koimbra 1 komment

Roland Emmerich hatalmas élvezettel jegelte le az egész világot a Holnaputánban (Day After Tomorrow), természetesen közben elhalálozott pár millió ember. Az ICE akár ennek a folytatása is lehetne, az energiaforrások kimerülnek és beköszönt az új jégkorszak, egy tudós persze megpróbálja figyelmeztetni a világot a veszélyre, de nem hallgatnak rá. A főbb szerepekben Stephen Moyer, Richard Roxburgh, Claire Forlani és Sam Neill látható, a Nick Copus rendezésében készült produkció James Follett A jég című regényéből készült.

A regény tartalma: A Dél-Atlanti-óceán végtelen hullámai alatt többezer éves rabságból szabadult gyilkos erő leselkedik áldozataira. Bosszúvágya megállíthatatlanul hajtja előre, hogy elpusztítson mindent és mindenkit, aki útjába kerül.
Vajon mi lehet ez a láthatatlan tömeg, mely tenger alatt futó kábeleket szaggat szét, hajókat és tengeralattjárókat küld hullámsírba? Miféle hatalom ez, mely puszta jelenlétével képes a Harmadik Világháború szélére sodorni a világot?
A katasztrofális események és a politikai intrikák magukkal sodornak két, antarktiszi kutatóexpedíciójukról hazatérőben lévő tudóst is, akiknek sikerül megtalálniuk a rejtély kulcsát. Vajon meg tudják-e akadályozni a teljes pusztulást? (moly.hu)

Címkék: trailer miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812407392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.10.29. 11:58:21

Csak én gondolom úgy, hogy a fent vázolt filmsztorinak és a könyv tartalmának nem sok köze van egymáshoz? Mondjuk ez annyira nem is volna meglepő, nem először fordulna elő, de akkor is. Kimerülő energiaforrások és többezer éves Godzilla klón... hát, nem ugyanaz.
süti beállítások módosítása