Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Noomi Rapace volt férjével játszik a Bo Hogberg életének alapuló alkotásban

2010.10.30. 14:08 koimbra 1 komment

Noomi Rapace ugyan engedett Hollywood hívó szavának, de nem fordít hátat a svéd filmgyártásnak. A színésznő leszerződött a svéd bokszlegenda, Bo Hogberg életén alapuló alkotásra, Rapace egy kabaréműsor énekesnőjét, Anita Lindblomot fogja játszani, aki hozzáment a bokszolóhoz. A főszerepet Ola Rapace formálja meg, érdekesség, hogy a férfi Rapace volt férje, idén szeptemberben váltak el.

Egyelőre még nem tudni, hogy ki írja a forgatókönyvet és az sem ismeretes, hogy kire szeretnék bízni a rendezői teendők ellátását, azonban a forgatást jövő nyáron akarják elkezdeni, a munkálatok Franciaországban és Svédországban fognak zajlani. Elvileg ez időtájt indulna az Alien forgatása is, ez azt jelenti, hogy Rapace kiesett Ridley Scott jelöltjei közül?

És egy kis info Hogbergről: A férfi amatőrként rekordot állított fel, majd a profi karrierje során egészen a nagyváltósúlyú címmérkőzésig verekedte magát, ahol győzött. Nem vetette meg a nőket, sem az italt és a gyors kocsikat is kedvelte. 1967-ben lecsukták, 3 év múlva újra a kötelek közé állt, de három meccset is elbukott, így a nagy visszatérés elmaradt. Később rákban hunyt el.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122409719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winterrain 2010.10.31. 13:06:37

Akkor ezek szerint Noomi Rapace most facér? Felcsillant a remény! Noomi Winterbrain, milyen szépen hangzik :)
süti beállítások módosítása