Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az In Memorium első 16 perce

2010.10.31. 15:45 koimbra Szólj hozzá!

2005-ben készítette Amanda Gusack az In Memorium kisköltségvetésű horrort, ami pár filmfesztiválon látható volt, de aztán feledésbe merült. Azonban a Paranormal Activity hatalmas sikere után ismét elővették, tavaly télen kitettek a netre néhány jelenetet és a pozitív visszhangtól tették függővé, hogy bemutatják-e a mozikban. Eltelt egy év és nem jött semmi hír a film háza tájáról, de most kiderült, hogy az IndiFlixről leszedhető némi összegért cserébe. A hivatalos honlapon közzétették a produkció első 16 percet, ezt vagy ott vagy pedig a youtube-on két részletben (az első erre, a második emerre található) nézheted meg.

A történet szerint július 27-én Dennis Wade-ról kiderül, hogy rákos.  Barátnőjével kibérel egy házat, szeptember 25-én hozzálát, hogy dokumentálja a betegségével kapcsolatos dolgokat. 27-én a kamera valami különös dolgot rögzít.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862411802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása