Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Amber Heard a The Applicant thrillerben

2010.11.02. 17:00 koimbra Szólj hozzá!

Amber Heard lesz a főszereplője a The Applicant thrillernek, ami az Arclight Films égisze alatt készül. Eric Bross fogja dirigálni az alkotást, az úriember eleddig leginkább a tévé világában volt ismert, a 2005-ös Kojak sorozat első epizódját készítette, de ő vezényelte a Vampire Bats tévéfilmet és az Elhagyott szoba (Vacancy) folytatását, amely már csak DVD-n jelent meg.

A forgatókönyvet Jeff Rothberg és Francis X McCarthy pötyögték le, a történet főszereplője mindenáron be akar kerülne a Yale-re, eltökéli, hogy  szándékában senki és semmi sem fogja megakadályozni, hogy teljesítse célját, az sem érdekli őt, hogy elvileg még túl fiatal ahhoz, hogy egyetemre járjon. Ennek érdekében még a felvételi bizottság elnökének az életét is tönkre teszi.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382416566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása