Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chung a Másnaposok 2-ben

2010.11.02. 17:49 koimbra Szólj hozzá!

Todd Phillips új filmje, a Terhes társaság (Due Date) a héten mutatkozik be a mozikban, de a rendező máris nyakig merült a következő munkájába, a Másnaposok (The Hangover) folytatásába. A filmben Bradley Cooper, Zack Galifianakis, Ed Helms és Justin Bartha játsszák ismét a főszerepet és Mike Tyson is visszatér. A szereplőgárdához Jamie Chung is csatlakozott, aki Stu (Helms) következő menyasszonyát fogja játszani.

Eredetileg Mel Gibson is camerozott volna a vígjátékban, de a színész nem tudhatta maga mögött a készítők teljes támogatását, ezért kirúgták, szerepét pedig Liam Neeson fogja eljátszani, egy tetoválóművész alakíthat. Neesonnak nem lesz túl sok jelenése a produkcióban, egy napot forgat csupán. A filmet Észak-Amerikában május 26-án mutatják be.

Címkék: miújság sequel the hangover másnaposok 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422416701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása