Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sci-fi thriller készül az V. Henrikből

2010.11.02. 18:33 koimbra 1 komment

William Shakespeare újabb műve kerül a vászonra, ezúttal az V. Henriket porolták le, azonban a drámából nem korhű darab fog születni,  hanem sci-fi thriller, amelynek a Henry5 (5Henrik) címet adták. A főbb szerepekre Michael Caine, Ray Winstone, Gerard Depardieu, Derek Jacobi és Vinnie Jones szerződött le. A filmet Michael Anderson dirigálhatja le, aki nem tévesztendő össze a Logan futása (Logan's Run) klasszikus rendezőjével, az illető Ridley Scott cégének készít reklámfilmeket. Scott a produceri teendőket is el fogja látni, de sikerült megnyerni Stephen Evanst is a projekthez, aki az 1989-es Kenneth Branagh-féle V. Henrik mögött állt producerként.

A történet az apokalipszis korában játszódik, egy olyan földön, amelynek nincs vezetője, egy léha életet élő herceg megváltásra lel, mikor leveri a lázadókat, akik apja királyságát fenyegetik, majd azonnal háborút indít a szomszédos állam ellen. Ám a király minden ravaszsága ellenére egy valamit figyelmen kívül hagy, hogy az ellenfelei is mindent megtesznek annak érdekében, hogy győzzenek. A teaser poszter is napvilágot látott, ezt láthatod fentebb.

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532416829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása