Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hollywoodban filmesítik meg az Engedj be! írójának zombis regényét.

2010.11.03. 17:29 koimbra Szólj hozzá!

John Ajvide Lindqvist írta a Let the Right One In regényt, amiből a svédek filmet is készítettek, az Engedj be! elkészülte után nem sokkal Hollywoodban is bejelentették, hogy megcsinálják a saját változatukat, ami azonban megbukott.

Lindqvist azonban papírra vetett pár éve még egy könyvet, a Handling the Deadben vámpírok helyett zombik tűnnek fel és tavaly adták ki angol nyelven is. Az álomgyári stúdiókat érdekelnék a megfilmesítési jogok, hamarosan kiderül, hogy kinek az égisze alatt készülhet el a produkció. Ha minden igaz nem csak ez az egy változat fog megszületni, ugyanis a svédek 5 éve próbálják összehozni az alkotást, forgatókönyv és rendező már van.

A történet szerint elhunytak ezrei kelnek életre Stockholmban, senki nem tudja megmagyarázni, hogy miért történt ez. A cselekmény arra összpontosít, hogy a társadalom miképp reagál erre, de azért nem marad el az sem, hogy a hatóságok megpróbálják megállítani a zombikat.

A Los Angeles Times megemlíti, hogy az Universal beszerezte a norvég Troll Hunters áldokumentumfilm remake jogait. Az eredeti produkció rendezője, Andre Ovredal azt mondta, hogy alkotása az Ideglelés (The Blair Witch Project), a Men in Black és A gazdatest (The Host) keveréke. Mivel a Fantastic Festen nagy sikere volt az Universal bizonyára hamarosan leforgattatja a feldolgozást.

Címkék: remake miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372420522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása