Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Softley rendezi a Csapda Hamupipőkének krimit

2010.11.03. 10:55 koimbra Szólj hozzá!

Iain Softley, a K-PAX - A belső bolygó és A titkok kulcsa (The Skeleton Key) rendezője adaptálta a Csapda Hamupipőkének (Trap for Cinderella) krimiregényt és maga fogja ledirigálni a filmet.

Imogen Poots és Felicity Jones szerződött le a filmre, Ed Westwick, Tamsin Egerton, Brooke Shields, Bill Bailey és Bill Nighy már korábban a fedélzeten tartózkodott. A sztori szerint egy gazdag és egy szegény nő képtelen kiszabadulni egy épületből, mikor abban tűz üt ki. Csak az egyikük éli túl az esetet, azonban felismerhetetlenül összeég, képtelenség azonosítani, ráadásul a nő azt állítja, hogy nem emlékszik semmire, úgy tűnik amnéziája van. A forgatás 2011 februárjában veszi kezdetét Londonban és Franciaországban is rögzítenek néhány jelenetet.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392419168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása