Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

London Boulevard poszter

2010.11.04. 18:41 koimbra 11 komment

A London Boulevard forgatókönyvét William Monahan írta és a rendezői poszton is ő ténykedett. Colin Farrell játssza Mitchellt, akit kiengednek a sittről és elfogadja egy nő (Keira Knightley) ajánlatát, miszerint testőrként kövesse őt. Azonban a férfit alvilági főnöke is visszavárná, bár ő már inkább maga mögött hagyná múltját. Az előzetest erre tekintheted meg. Angliában november 26-án mutatják be a filmet, remélhetőleg hozzánk is hamarosan befut.


Címkék: poszter london boulevard

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842423749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r3mz1 2010.11.04. 18:50:46

elképesztően jó poszter!

Driverbiro 2010.11.04. 19:58:35

kíváncsian várom, sztori alapján bármi kijöhet belőle...
A poszterről meg annyit, hogy miért kell azzal reklámozni, hogy "A tégla írójától"?
Szinte minden poszteren utalnak valami másra, amitől még nem biztos hogy ez is jó lesz. Úgysem azért fogok megnézni egy filmet (vagy nem megnézni), mert Jóskapista Golden Globe díjas forgatókönyvíró tollából születet mondjuk...

unrealnoise · http://unrealnoise.blog.hu/ 2010.11.04. 20:16:56

ez totál hülyeség, mert engem pl máris megvett, ha nem kapnánk meg az alapvető infókat, pl nem tudnánk, hogy nolan renndezé a következő "TDK-t" akkor lehet nem is lenne ekkora felhajtás máris körülötte. mert azért már most is van.

nem is értem egy filmes oldalon, hogy lehet ilyet mondani. mert bár egy filmbuzi magától is tudja, hogy a kedvencei miben sántikálnak (irnak, rendeznek, szerepelnek, zenélnek), de az átlag mozinézőt ez meggyőzheti. és mivel az átlagemberből több van, ezért őket is meg kell nyerni, hiszen nagyobbrészt ők adják a mozis bevételeket.

plusz én sem tudom a több száz kedvenc filmem minden közreműködőjének aktuális munkálkodását lekövetni real time, ezért igen, még egy olyan filmrajongónak is, - mint amilyen én volnék, - hasznos tud lenni ez a kis infomorzsa.

Driverbiro 2010.11.04. 20:51:12

@unrealnoise:
Az vett meg hogy a Tégla című film írójától van a film? Attól még lehet ratyi az egész. És hol derül ki ezekből az infókból hogy ki rendezé a micsodát? Már bocs de elég viccesen kritizáltad a mondanivalómat. Szerintem olvasd el még egyszer mit is írtam.

r3mz1 2010.11.04. 20:55:37

unrealnoisenak adok igazat :)

Shyllard 2010.11.04. 20:56:42

@Driverbiro: Engem Colin Farrell és Keira Knightley mellett az író személye is nagyban megnyert a filmhez, nomeg a hihetetlen fasza cím is, ami sztem eddig az év legjobbja ;)

Driverbiro 2010.11.04. 21:10:38

@Shyllard:
Oké ha titeket nem zavar, én csak a véleményemet írtam le. Csak arra szerettem volna utalni hogy ez a számomra ellenszenves reklám az utóbbi időben jött divatba. Ha régebbi (2000 előtti) moziplakátokat nézegettek, erre akkor nem volt szükség. Rengeteg filmet azzal akarnak feldobni, hogy pl: "A Batman producerétől", stb. És ezen kívül mást nem is mondhatunk el a filmről. Ez csak példa volt, mielőtt még bárki belekötne...
Csak ennyi lett volna a mondanivalóm lényege.
Személy szerint a rendezőt, szereplőket, zeneszerzőt, esetleg a rövid tartalmi leírást veszem figyelembe, amikor filmet választok megnézésre.

unrealnoise · http://unrealnoise.blog.hu/ 2010.11.04. 21:52:32

elolvastam és értem mit írtál. egy producerkedés majdnem jelentéktelen dolog azért, ami fontos az az, hogy ki írta és ki rendezte. mivel ez egy fontos info, ezért joggal szerepel(het) a plakáton.
és igen azért mert a tégla írójától van.
bár úgye az feldolgozás volt.. :/
én jobban szerettem az amerikai verziót (a keleti csávókból amott túl sok volt már nekem (mind egyforma :D)...)
nah mindegy, kinek mi, de nah.

az irón múlik, hogy mozgatja a sztoriban a szálakat, nehogy már ez ne számítson. :D a rendező ehhez képest "csak összerakja" a kirakót. :)

Driverbiro 2010.11.04. 22:47:50

@unrealnoise: Persze az írón múlik a sztori, de attól még a rendező elcseszheti úgy ahogy van, szóval attól még bármi lehet. Nézd meg a Stephen King feldolgozásokat. Egy kezemen megszámolom hány normális filmet csináltak a könyveiből...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.05. 08:21:52

A poszter jó, az biztos.
A többiben jelenleg csak reménykedünk, nem?!

Alex Mahone 2010.11.05. 17:53:24

Ez egy kurvajó film lesz.
süti beállítások módosítása