Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Friends With Benefits trailer - Kunis és Timberlake előnyös barátsága

2010.11.05. 22:16 koimbra 2 komment

Justin Timberlake eddig nem igazán vált sztárrá a filmvilágban, ám erősen azon van, hogy ez is sikerüljön. A közösségi háló (The Social Network) kritikai és anyagi sikere után a Friends With Benefits vígjátékban fog játszani, jövőre pedig az Andrew Niccol rendezésében készülő Now sci-fiben láthatjuk őt.

A Friends With Benefitsben Mila Kunis alakítja a másik főszereplőt, de még Jenna Elfman, Woody Harrelson Andy Samberg, Richard Jenkins és Patricia Clarkson is jelen lesz, no meg Emma Stone is feltűnik, aki a Könnyű nőcske (Easy A) után ismét együtt dolgozhatott Will Gluck rendezővel.  A filmben Kunis egy  fejvadászt alakít, aki munkaerőt keres cégeknek. Sikerül felhajtania egy szerkesztőt, akivel  kénytelen megosztani  az albérletét, majd megegyeznek, hogy lefekszenek egymással, de komolyabb érzelem nem alakul ki köztük, csak barátok maradnak. Azonban a srác beleszeret a hölgybe, de sajnos a csaj mással jár. Bemutató még távol van, csak júliusban kerül a mozikba. 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes friends with benefits

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742426801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.11.05. 22:28:34

Engem megvettek,szerintem rendben lehet ez a film! Timberlake-nek meg van ideje,de nem tudom észrevette e valaki, picit hasonlítanak Shia-val,cserélhetnék is őt Timberlake-re a Transformersben:D

yanoo 2010.11.06. 18:33:01

hat engem nagyon nem, sablonos story ... dejdo te lany vagy ? akkor ertem :)
süti beállítások módosítása