Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hall Pass trailer - Wilson és Sudeikis kimenője

2010.11.05. 11:40 koimbra Szólj hozzá!

Owen Wilson és Jason Sudeikis házas embereket játszanak a Farrelly fivérek vígjátékában. A két férfi jó barátságban áll egymással, felettébb megörülnek, mikor feleségeik (Jenna Fischer és Christina Applegate) engedélyt adnak számukra, hogy egy hétvégén azt csináljanak, amit csak akarnak. Ha hazatérnek nem tesznek fel kérdéseket.

A forgatókönyvet Pete Jones & Kevin Barnett vetette papírra, előbbi az Ellopott nyár (Stolen Summer), utóbbi pedig az Agyő, nagy Ő! (The Heartbreak Kid) szkriptjét körmölte le. Alyssa Milano,  Alexandra Daddario, Vanessa Angel és Richard Jenkins is fel fog tűnni a vígjátékban, úgy volt, hogy Amanda Bynes is játszott volna a produkcióban, de a pletykák szerint viselkedése miatt meg kell válni tőle, bár a hivatalos indoklás szerint egyéb elfoglaltságai miatt volt kénytelen elhagyni a fedélzetet. Jövő év február 25-én mutatják be a filmszínházak (Amerikában).

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes hall pass

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382425504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása