Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ice Cube útjára indítana egy Piszkos Harry-szerű franchise-t

2010.11.05. 16:25 koimbra 3 komment

David O. Russell pár hónapon belül hozzálát az Old St. Louis forgatásához és az Uncharted számítógépes játék filmadaptációja is be van tervezve, de bokros teendői mellé beiktatott még egy elfoglaltságot. Ice Cube-bal közösen indítanának útjára egy franchise-t (már ha az első rész sikeres lesz), ami a New Line égisze alatt készülne.

Cube lesz a főszereplő és egy nyomozót fog életre kelteni. Az készítők R kategóriás filmben gondolkodnak, a 70-es évek krimi-és bosszúfilmjei előtt kívánnak tisztelegni, különösképpen a Piszkos Harry előtt. El tudja valaki képzelni, amint Cube egy pisztolyt tart egy bűnözőre és azt kérdezi, hogy „Tudom mire gondolsz. Hat golyót lőttem ki vagy ötöt? Magam sem tudom, nem számoltam ebben a nagy lövöldözésben....” Ha nem, akkor is meg kell barátkozni a gondolattal.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122426062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.11.05. 17:23:42

Ha eleve franchise-ban gondolkodnak az már rossz jel.

thinker_ 2010.11.05. 17:58:42

A Piszkos Harry idézet már magyarul is hülyén hangzik :)

Driverbiro 2010.11.05. 18:56:01

Talán nem kéne kedves Cube. Nem is értem mit keres ez a fazon a színészek közt...
süti beállítások módosítása