Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Cowboy Ninja Viking

2010.11.07. 14:34 koimbra 2 komment

A Zombieland írói Rhett Reese és Paul Wernick  az Image Comics egyik képregényéből, a Cowboy Ninja Vikingből hoznak össze egy forgatókönyvet. A történet szerint a kormány többszörös személyiségzavaros embereken kísérletezik, annak érdekében, hogy létrehozzák a legjobb kommandósok egységet a terroristák ellen. Ám egy idő után a dolgok rosszra fordulnak a "Tripletnek" nevezett alanyok irányítása kicsúszik a kutatók keze közül, majd megszöknek. A gyilkosok kézre kerítésével a Cowboy Ninja Vikinget bízzák meg, aki továbbra is hűen szolgálja a kormányt.

Az írópáros két forgatókönyvvázlatot is írt a Deadpoollal kapcsolatban, ám egyelőre azt várják, hogy kerítsenek egy rendezőt a projekt élére, akivel egyeztetni tudnánk a további munkát. A film akkor veszi fel a fonalat, mikor még a főhős nem viselt maszkot, láthatjuk, hogy miképp került az X Fegyver programba és hogyan ültetik bele Wolverine lemásolt öngyógyító képességét. A kísérlet után egész teste eltorzult, ezért is kénytelen maszkot hordani.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832430499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winterrain 2010.11.07. 17:35:43

Cowboy Ninja Viking?
Nem bíztak semmit a véletlenre :)
süti beállítások módosítása