Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Panettiere és Reed a Downers Grove horrorban

2010.11.08. 11:10 koimbra 1 komment

Bret Easton Ellis vetette papírra a Downers Grove thriller forgatókönyvét, a szerző Michael Hornburg regénye alapján dolgozott. A cselekmény Chicago külvárosában játszódik egy gimiben, ahol minden évben az érettségi előtt egy végzős bizarr halált hal.

A Hősök (Heroes) sorozat egyik szereplője, Hayden Panettiere és az Alkonyat franchise-ban látott Nikki Reed játssza a két főszereplőt, előbbi karaktere retteg, hogy ő lesz a következő áldozat. Rebecce De Mornayt is sikerült leszerződtetni. A thrillert Nelson McCormick fogja levezényelni, aki tavaly A mostohaapa (The Stepfather) feldolgozást, előtte pedig A szalagavató (Prom Night) remake-et tette le az asztalra. A forgatás 2011 tavaszán veszi kezdetét.

Kirk D'Amico, a Myraid Pictures vezérigazgatója nem győzött lelkendezni: „Nagy izgalommal tekintünk erre a projekre. A népszerű, közismert szereplőgárda, Ellis erőteljes forgatókönyve és McCormick megnyerése lehetővé teszi, hogy a thriller műfaján belül kivételes film szülessen.  A rendező hihetetlenül tehetségesen bánik a fiatal színészekkel és nem utolsó sorban képes megteremteni a feszültséget a vásznakon, ezzel együtt az alkotás lenyűgöző lesz.”

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22433113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.11.08. 15:14:56

A Stepfather nézhető volt, a Prom Night kevésbé, de van rá esély, hogy jó lesz, mert Ellis még nem írt rosszat.
süti beállítások módosítása