Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Peli rendezheti az Eliza Gravest

2010.11.08. 10:47 koimbra Szólj hozzá!

Oren Pelit szerződtették le az Eliza Graves rendezői teendőinek az ellátására. A történet Edgar Allen Poe novelláján alapszik, az alkotók azonban nem követik szóról szóra a sztorit. A film középpontjában egy diplomás srác áll, aki éppen hogy kilépett a Harvard Medical School kapuján máris munkát kap egy elmegyógyintézetben, azt azonban nem tudja, hogy az intézmény irányítását az ott kezelt emberek vették át. A forgatókönyvet Joe Gangemi írta.

A projekt jó ideje kering Hollywoodban, egy alkalommal Jodie Foster ült egy ideig a rendezői székben, a főszerepek iránt pedig Natalie Portman és Ian McKellen érdeklődött.

Peli a Paranormal Activityvel robbant be a köztudatba, a pár ezer dolláros horror szépen tejelt a stúdiónak, ezután a rendező az Area 51 produkcióhoz látott hozzá, amellyel már végzett.

Címkék: miújság könyvből film horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942433048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása