Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro és Pfeiffer együtt tölti a Szilvesztert

2010.11.09. 11:05 koimbra Szólj hozzá!

A Warner stúdió joggal remélhette, hogy a Valentin nap (Valentine's Day) sztárokkal telepakolt romantikus filmje szépen fog termelni a kasszáknál, ezért felkérték Katherine Fugate forgatókönyvírót, hogy írja meg a folytatást, ami Szilveszter napján játszódik. A stúdió azt remélte, hogy már idén decemberben a mozikba küldheti a produkciót, Fuguate igyekezett is, ám a stúdió valószínűleg belátta, hogy ilyen gyorsan nem tudnák összedobni az alkotást, ezért inkább jövőre tették át a bemutatót, a New Year's Eve romantikus filmet Garry Marshall rendezheti meg.

Lea Michele és Abigail Breslin már a fedélzeten tartózkodott, jelenleg Robert De Niroval és Michelle Pfeifferrel egyeztetnek, valószínűleg láthatjuk Hilary Swanket és számítanak Ashton Kutcherre is. De Niro egy elkeseredett, haldokló fickót formálna meg, Pfeiffer pedig egy fusztrált titkárnőt alakíthatna. Swank a Times Square-en megrendezett szilveszteri ünnepség producerét játszaná, Kutcher karaktere pedig utálná ezt a napot. Egyelőre nem tűnik túl vidámnak, de mivel romantikus-vígjátékról van szó bizonyára a könnyedebbre veszik a hangulatot.

Címkék: miújság sequel new years eve vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142435519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása