Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schrader rendezi a The Jesuit filmet

2010.11.09. 11:28 koimbra Szólj hozzá!

Paul Schrader, az Ördögűző: Dominium (Dominion: Prequel to the Exorcist) és az  Ádám feltámadása (Adam Resurrected) jövő év márciusában lát hozzá a The Jesuit bosszúfilmhez, a forgatókönyvet is maga vetette papírra. A főbb szerepekre Willem Dafoe, Michelle Rodriguez, Paz Vega és Manolo Cardona szerződött le.

A filmben egy Neto nevű fickó Texas déli részén sínylődik a börtönben, lehúzza a kiszabott büntetést és magában elhatározza, hogy lezárja a múltat, inkább feleségének és 10 éves fiának szenteli életét. Ám a nejét kegyetlenül megölik, fiát pedig elrabolják, Neto pedig keserű szájízzel veszi tudomásul, hogy álmai szertefoszlottak. A férfiből előtör régi énje és a tettesek nyomába ered. Kár volt felébreszteni az alvó oroszlánt, Neto ugyanis Texas legrettegettebb embere volt, akit úgy ismertek: A Jezsuita.

Schrader két éve vállalta be az Extreme City indiai film ledirigálását, ám ehhez eddig még nem kezdett hozzá. Biztosra vehető, hogy még várhatunk erre egy ideig, mivel a The Jesuit forgatásának a kezdete már közel van.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492435659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása