Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új rendezőt keresnek a Dűne projekt élére

2010.11.09. 11:07 koimbra 5 komment

Peter Berg egy ideig arra koncentrált, hogy Frank Herbert klasszikus regényéből, a Dűnéből filmet készítsen. Ám Berg végül úgy döntött, hogy átadja a lehetőséget másnak és inkább a Torpedó (Battleship) sci-fi akciót dirigálja le. A Paramount ezt követően Pierre Morelt hozta a fedélzetre, aki lelkesen bele is vetette magát a projektbe, az fejében azonban más elképzelések kavarogtak, mint elődjének, ezt vázolta is a stúdió fejeseinek, akik áldásukat adták arra, hogy Berg addigi munkáját kivágja a kukába, ezen kívül 3D-ben szerette volna elkészíteni a filmet. Azonban Morel is felállt a rendezői székből, inkább a produceri szekcióban foglalt helyet.

A Paramount gőzerővel keresi a megfelelő rendezőt, ugyanis ha tavaszig nem látnak hozzá a forgatáshoz, akkor a jogok kikerülnek a kezeik közül, így az eddigi anyagok is kárba vesznek, a belefeccölt pénzt sem látják viszont. A legutóbbi forgatókönyvet Chase Palmer írta, amit azonban az új direktor biztoan  meg fog változtatni a saját szájíze szerint. Ha megvan a rendező, utána már csak színészeket kell toborozni, már csak az a kérdés, hogy ki fog ráérni tavasszal Hollywoodban.

Címkék: miújság könyvből film dűne

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912435560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.11.09. 11:57:10

Várhatóan ebből sem lesz semmi. Nagy kár.

tunderninja 2010.11.09. 18:51:21

Szerintem ezt Paul Verhoevennek kell dirigálnia.

Köszönöm szépen:)

mr nemo 2010.11.10. 11:53:05

Nem lehetetlen, csak cefetül nehéz... jó forgatókönyv, a könyveket ismerő rendező, kussoló producerek és egy teherautónyi pénz kell hozzá :-)

countrypecos 2010.11.10. 12:30:11

@mr nemo: Ma már digitális pénz van. :P De ja, egy valagra való pénz kell ehhez, meg az összes többi, amit mondtál.
süti beállítások módosítása