Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zon 261 előzetes

2010.11.09. 21:50 koimbra 1 komment

A zombik sosem mennek ki a divatból, csak jó produkcióval kell előrukkolni. Remek példa erre Frank Darabont új sorozata, a The Walking Dead. A Zon 261 a svédektől érkezik, az előzetes nagy részében négy ember néz szemet egy hordányi élőholttal, a zombik aztán megunják az ácsorgást és nagy sebességre kapcsolva rávetik magukat a célpontjukra. Kinek ugrik be a Left 4 Dead játék?

 


Címkék: trailer horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32437136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HJ77 2010.11.10. 17:58:36

Zombik nálam jöhetnek minden mennyiségben. Az elmúlt években, nemigen volt olyan zombi film amit kihagytam volna. Pedig akadtak bizony ritka gagyi darabok is. Így elsőre ezek a Svéd zombik nem nagyon nyűgöztek le, (kicsit olyanok mint egy csapat mérges focidrukker) de azért tuti nézős lesz. Viszont a The Walking Dead tényleg remek lett. Alig várom már a következő részt...
süti beállítások módosítása