Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kung Fu Panda rendezője elkalauzol minket az Intergalaktikus Bandák Csatájára

2010.11.10. 21:14 koimbra Szólj hozzá!

A Kung Fu Panda társrendezője, John Stevenson leszerződött az Alien Rock Band filmre, amely élőszereplős/CGI hibrid lesz (mint pl. a Maci Laci vagy az Alvin és a mókusok). A történet egy garázsbandáról szól, akik átvágnak a világegyetemen, hogy részt vegyenek az Intergalaktikus Bandák Csatájában. A helyszínen azonban látják, hogy nem fognak könnyen győzni, akad ittnak itt négy karú gitárosok és bizony van olyan űrlény is, aki több kézzel tud dobolni. (Néhány vázlatot itt tudsz megtekinteni.)

Ezek után Stevenson továbbra is  Vanguard Films égisze alatt fog ténykedni, a Rotten Island animációs produkciót hozza össze, ami a Shrek szerzőjének, William Stiegnek a könyve alapján készül. Ebben egy szigetre fókuszál a történet, ami tele van szörnyekkel, ám egy szépséges virág megváltoztat mindent. Ezt követően a Buzbyhoz lát hozzá, amit úgy írtak körül, hogy egy magas fordulatszámon pörgő animációs romantikus vígjáték gyümölcslegyekkel. Stevenson asztalán még ott van a City of Dragons is, ami Shanghajban játszódik és a Tigris és Sárkányhoz hasonló harcművész filmre számíthatunk. Az Atomic Circus pedig egy élőszereplős fantasy lesz, aminek a főhőse egy gyorsbeszédű bűnöző lesz, aki a posztapokaliptikus Földön próbál boldogulni.



Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62439683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása