Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Forog az Utazás a Föld középpontja felé folytatása

2010.11.10. 21:46 koimbra 2 komment

Brendan Fraser csak úgy tért volna vissza az Utazás a Föld középpontja felé (Journey to the Center of the Earth) folytatásába, ha azt az első felvonás rendezője, Eric Brevig készíti. Ám ez nem valósult meg, így Frasernek nem kellett fogyókúrába kezdenie. Brevig helyett Brad Peyton melegíti a rendezői széket, aki a Kutyák és macskák második részéért felelős. Az első rész másik főszereplője, Josh Hutcherson viszont visszatér, mellette pedig Vanessa Hudgens domboríthat. És Dwayne Johnson is feltűnik, akinek nem volt elég a Boszorkány-hegy (Race to Witch-Mountain) családi fantasy.

Címkék: képben sequel utazás a föld középpontja felé 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322439995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.11.10. 22:37:42

Pedig az első még jó is volt Fraser-rel, de a Rock miért nem képes csak és kizárólag igazi emberséges akciófilmekben játszanI?!

Rolee83 2010.11.11. 05:29:00

Nekem nem tetszett az első, nem valószínű, hogy ezt megnézem! Max, ha sok pozitív kritikát kap!
süti beállítások módosítása