Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló: Fincher facebookozik és A tetovált lány folytatása is befutott

2010.11.11. 15:49 koimbra Szólj hozzá!

A héten megint szép mennyiségű bemutatóval árasztottak el minket, thriller, dráma és krimi a felhozatal.

Social Network - A közösségi háló (The Social Network): David Fincher a Facebookról készített filmet, bemutatja, hogy kinek a fejében született meg a gondolat. Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Rooney Mara, Rashida Jones Justin Timberlake a főszereplő.

Már megint Te? (You Again): Marni tetvére az esküvőre készül, haza is tér a családi fészekbe, ám a nő nagy meglepetésére a bátyja az ő gimis ellenfelét Joannát veszi el. Külön gond, hogy Joanna nagynénje pedig Mami anyjával zördült össze párszor anno a gimiben. Kristen Bell, Odette Yustman, Sigourney Weaver és Jamie Lee Curtis játszik a produkcióban.


A lány, aki a tűzzel játszik (Flickan som lekte med elden):
A tetovált lány folytatásában Lisbeth Salander a Svédországban prostitúcióra kényszerített lányok főnökei után nyomoz és maga is belekeveredik az ügybe. A svéd Millenium trilógia második része.


Szerelmi bűnök (Crime d'amour):
A francia krimi történései egy nagyobb cég körül bonyolódik, egy főnöknő és beosztottja úgy tűnik, hogy nagy barátok, ám előbbi ellopja utóbbi ötleteit és sajátjaként adja elő, később pedig egyre keményebben viselkedik.


Ünnepek után (Marţi, după Crăciun)
: Ronám dráma. Paul és Adriana már közel 10 éve mondták ki a boldogító igent, ám a férfi fél éve csalja a nejét lánya fogorvosával. Egy alkalommal azonban felesége is megjelenik a dokinál.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732441804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása