Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Svéd rendezők kezébe helyezték az Underworld 4-et

2010.11.13. 12:20 koimbra Szólj hozzá!

Hollywood kivetette a hálóját Svédországra és szép zsákmánnyal gazdagodhattak. A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) feldolgozása javában folyik David Fincher felügyelete alatt, az eredeti trilógia két főszereplője és rendezője pedig sikergyanús filmekre szerződött le. Az Engedj be (Let the Right One In) remake is elkészült, a Snabba Cash is új köntöst kap az Álomgyárban, annak rendezője, Daniel Espinosa pedig a Safe House thrillert vezényelheti le.

Mans Marlind és Bjorn Stein is Hollywoodban folytatja, a Screen Gems őket bízta meg az Underworld negyedik felvonásának az elkészítésével. Az úriemberek már leforgatták első angol nyelvű alkotásukat Julianne Moore és Jonathan Rhys Meyers főszereplésével, azonban a Shelter thriller Angliában készült, az Underworld 4 azonban már 100 %-osan hollyoodi projekt.

A forgatókönyvet John Hlavin vetette papírra, amit később J. Michael Straczynski, Az elcserélt életek (The Changeling) írója dolgozott át. Kate Beckinsale visszatér és újra eljátssza a vámpír harcos Selenét, márciusban indul a forgatás.

Címkék: underworld miújság sequel underworld 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502446084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása