Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Butler lehet az Afterburn képregény filmváltozatának a főszereplője

2010.11.16. 16:37 koimbra 4 komment

Még 2008 elején derült ki, hogy megfilmesítik az Afterburn képregényt, a főszereplő Tobey Maguire lett volna. Két és fél év telt el, azóta nem sok mozgolódás történt a projekt környékén, ha csak azt nem vesszük, hogy Maguire már csak producerként van jelen a projektben. Ám nem ülhetnek örökké a jogokon, így valamit csak kell kezdeni a tervezettel. A Kiképzés (Training Day) rendezőjére, Antoine Fuquára bíznák a film levezénylését és Gerard Butlerrel tárgyalnak a főszereppel kapcsolatban. A forgatókönyvet Matt Johnson, A tenger vadjai (Into the Blue) írója tette le a fejesek szeme elé, művével csak félig-meddig voltak elégedettek és megkérték Christian Gudegastot, a Túl mindenen (A Man Apart) szkriptért felelős úriembert, hogy pofozza ki.

A képregény cselekménye egy évvel azután játszódik, hogy egy napkitörés miatt a Föld nagy része felégett. Egy kalandozó-kincskereső csapat jó pénzért cserébe bárkinek felkutat régi, értékes holmikat, a kutatás közben mutánsokkal, kalózokkal és más kincsvadászokkal is összeakasztják bajszukat.

Címkék: miújság képregényből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262452804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.11.16. 18:55:31

Egyet értek, marha jó!

HJ77 2010.11.17. 13:11:46

Na ez így lehet hogy jó lesz. Fuqua eddig csak jó filmeket csinált. Gerald Butlerrel meg jobban eltudok képzelni mint egy ilyen filmet mint Pókemberrel.

HJ77 2010.11.17. 13:15:19

@HJ77: Hopsz egy mint-el többet írtam. Szóval Butlerrel jobban eltudok képzelni egy ilyen filmet mint Pókemberrel...
süti beállítások módosítása